kereszténydemokrácia

Lázár János: „Teljesen világos volt, hogy ennek a küzdelemnek a végén valaki ott marad a csatatéren.”

""

Az országgyűlési választások után először tartott Kereszténydemokrata Estet a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség (MKDSZ). Szokás szerint Harrach Péter, az MKDSZ elnöke, az est főszervezője köszöntötte az egybegyűlteket. A meghívott vendég Lázár János miniszter úr volt, aki régi baráti és bajtársi körbe érkezett. A beszélgetést Földi-Kovács Andrea moderálta.

Lázár János: „Teljesen világos volt, hogy ennek a küzdelemnek a végén valaki ott marad a csatatéren.”

Az országgyűlési választások után először tartott Kereszténydemokrata Estet a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség (MKDSZ). Szokás szerint Harrach Péter, az MKDSZ elnöke, az est főszervezője köszöntötte az egybegyűlteket. A meghívott vendég Lázár János miniszter úr volt, aki elmondása szerint régi baráti és bajtársi körbe érkezett. A beszélgetést Földi-Kovács Andrea moderálta.

18. Kereszténydemokrata Est

""

Vannak meghatározó, az életet átformáló találkozások. Erre törekszik az MKDSZ Kereszténydemokrata Estek-sorozata is. A hosszú pandémiás szünet után megtartott első személyes találkozásunk vendége Nagy István agrárminiszter úr volt, aki az agrárium szépségeiről és kormányzati kihívásairól is beszélt. Az est házigazdája Harrach Péter, az MKDSZ társelnöke volt, fellépett Szvorák Katalin Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas népdalénekes.