Bejelentkezés|| Regisztráció
Új jelszó
Iratkozz fel
hírlevelünkre!
GYIKA Megbékélés Chartája
II. Rákóczi Ferenc Alapítvány - Magyarságismereti Mozgótábor
Népszavazás-kalkulátor!
Legyen-e, s ha igen, milyen legyen a népesedéspolitika Magyarországon?
Egy biztosító - több biztosító az egészségügyben? A Magyar-Hon-Lap saját sorozata
KDNP
MKDSZ
IKSZ
FIDESZ
FIDELITAS
FIT
Európai Néppárt
ENP-ED MAGYAR DELEGÁCIÓ
Írj a magyar EP-képviselõknek!
Pesty László: Megsebzett Ünnep
Demokrata Online
Szövetség
ORBÁN VIKTOR
Árkád Szépirodalmi és Mûvészeti folyóirat
Dinnyés József daltulajdonos
Magyarok Háza
A szabad vasárnapért
Kismama bérlet
MTI
Magyar Krónika

Creative Commons Licenc
A Magyar-Hon-Lap cikkei a CC - Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! Licenc feltételeinek megfelelően felhasználhatók.

Felhőkép
Idõjáráselõrejelzések
Idõjárás elõrejelzés
A Magyar-Hon-Lap RSS csatornái
Hírlevelek
Hozzáadás a Google kezdõlapjához
Twitter


Bérkalkulátor
Mennyi az annyi? Bérkalkulátor a Magyar-Hon-Lapon!Ez volt a vizitdíj-útmutató


Sajtó
Nagyon hasznos
Küldj SMS-t
Kultúra
Szótárak
KERESZTÚT
Népszavazás 2004

Átváltók

Panoráma
csak egy kattintásra!

Mit látsz az égbolton?
Be szép a Világ!
Web kamerák

Gazdaság
Tözsdeinformációk - Központi Statisztikai Hivatal- OECD statisztika - MNB

Hazai közélet - Egyesületek
1000 év törvényei
Parlament- KormányzatPártokFidelitasIKSZHatárontúli Magyarok Hivatala
Közvéleménykutatások - Választási Hivatal - KÜM EU vonal

Nemzetközi közélet - Egyesületek
Európai Unió - Európai Parlament - Európai Néppárt - Európa Tanács - CDU - Brit Nagykövetség - Capital Commentary -
Magyar Koalíció Pártja - RMDSZ - VMSZ - Magyar Emberjogi Alapítvány

Turisztika - szórakozás
Hotelek - Falusi turizmus - Utazás - Erdély - Hannover EXPO 2000 - WorldGuide - PlanetWare - Világlátó

Internet
Keresõk - Ingyen E-mail lehetõségek - Ingyen WEB-helyek - Virusirtók

Hit - vallás
Biblia
Katolikus - Magyar Katolikus Egyház - Könyvtár - Vatikán - Napi igeliturgia - Virtuális plébánia - Gyulafehérvári érsekség - Gyomaendõdi iskola - Igen c. folyóirat - HÁLÓ - Szeged Rókusi Plébánia - Dunaharaszti és Taksony plébániái - Szent Család Plébánia
Zarándok
Görögkatolikus - Parochia
Református - Parókia.net - Pasarét
Evangélikus - Magyar Evangélikus Egyház
Unitárius Unitárius Egyház -

Egyéb - Hirdetések
Álláshirdetések - SZJA és 1 %

Ezen a napon...


 
régebbi cikkek
 • Nincs új a Nap alatt
  2017. November 21.
  A szerencsétlenül megválasztott román nemzeti ünnep kapcsán évek óta többen kimondták, hogy ez a nap a románoknak ünnep, de a magyaroknak gyász.
 • Bucsella József tanítása
  2017. November 15.
  "Hatvanegy éve Bucsella József és társai tudták mivel tartoznak a nemzetnek. Vajon mi, mai magyarok, tudjuk-e, hogy mivel tartozunk nekik? Állampolgári jogaik megvonásával biztosan nem. De nagyon szeretném látni már azt a középiskolai tankönyvet, amelyben Bucsella József története is olvasható Hunyadi Mátyás, Dobó István és a sok más hősé mellett. Bucsella, aki túlélte saját agyonlövését. "
 • Robert Schuman, az európai keresztény államférfi életszentsége és példája
  2017. November 11.
  Surján László előadása, amely a "Keresztény Külügyi Akadémia" bevezető előadásaként hangzott el 2017. november 10-én Esztergomban
 • Már a fogantatása is hazugság volt
  2017. November 4.
  "Tény azonban, hogy a magyar „Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány” nem a hivatalos magyar felségterületen született meg, igaz, hogy a történelmi Magyarországon belül jött létre, de külső hatalom nyomására, mondhatjuk így is: utasítására. Vezette egy olyan ember, aki jogilag még a törvényes, Nagy Imre vezette kormány tagja volt. Mondjuk ki nyíltan: Kádár János közönséges hazaáruló."
 • Bevándorlás, népvándorlás?
  2017. November 3.
  A tervekben évente ennyi vagy annyi bevándorlóról beszélnek. Sok millió sokra megy. Az ilyen mozgást a történelem népvándorlásnak nevezi. Népvándorlás söpörte el a Római Birodalmat, és népvándorlás pusztította el az indiánokat. Követhetjük a példát, de megpróbálhatunk ellenállni. A nemzeti konzultáció voltaképp erről kéri a döntést.
 • Tűzbarát
  2017. October 31.
  " Jelentjük a jövőnek: a tűz nem aludt ki. A balszerencse hiába ódalog erre. Mindig voltak olyan székelyek, magyarok, akik a legsötétebb diktatúrákban is őrizték a parazsat legalább, melyből bármikor tüzet lehet csiholni. Most kellett, ismét. Jelezni, hogy vagyunk, ott vagyunk, ahol kell és éberek is"
 • Kritika-infláció
  2017. October 30.
  Ha egy kormányzó párt elveszíti a választást: megbukik. Nem szeretem ezt a szót, mert koránt sem biztos, hogy aki veszített, rosszul végezte a dolgát. Ha egy kormány jól dolgozik, de egy másik párt még jobbat kínált, a választók átpártolhatnak. A bukás szóval megbélyegezzük az esetleg egyébként jó teljesítményt is.
 • 1956 Csehszlovákiában
  2017. October 28.
  Az 1956-os magyar forradalomról tudjuk, megrengette az egész nyugati baloldalt, a kommunista pártok körül megfagyott a levegő. Kevesebb szó esik viszont arról milyen hatása volt a Budapesten történteknek a szomszéd országokban.
régebbi cikkek
 • Meghívó - könyvbemutatóra
  2017. November 24.
  2017. november 29-én a Pázmány Péter Katolikus Egyetem dísztermében kerül sor a római Santo Stefano Rotondo templom magyar emlékeit ismertető kötet bemutatásra és a hozzá kapcsolódó előadásra.
 • Meghívó - konferenciára az MTA Nagytermébe
  2017. November 24.
  Az ERGO Európai Regionális Szervezet az Igazságügyi Minisztériummal és a brit The Centre for the Study of New Security Challenges Ltd-vel társszervezésben, a Polgári Magyarországért Alapítvány támogatásával Az emberkereskedelem aktuális kérdései, különös figyelemmel a magyar helyzetre címmel nemzetközi konferenciát rendez 2017. december 4-én, hétfőn a Magyar Tudományos Akadémia Nagytermében
 • Meghívó - Arany konferenciára
  2017. November 21.
  A nemzeti könyvtár 2017. november 23-án és 24-én rendezi meg hagyományos tudományos konferenciáját, az Arany János-bicentenáriumhoz és a könyvtár alapításának 215. évfordulójához kapcsolódva. A program nyilvános és ingyenes.
 • Novemberi Új Misszió
  2017. November 12.
  Az Új Misszió katolikus folyóirat Egyházunk életéből közöl színes, érdekes információkat.
 • Meghívó a 44. Jean Monnet estre
  2017. November 6.
  A Charta XXI Egyesület 2017. november 13-án 18 órakor tartja a 44. „Jean Monnet” estet a Párbeszéd Házában (Budapest VIII. ker. Horánszky u. 20)
 • Meghívó - könyv bemutatóra
  2017. November 4.
  Makkai Béla Határon túli magyar sajtó - Trianon előtt című kötetét Surján László mutatja be a Magyar Nemzeti Múzeumban november 15-én, 16 órakor.
 • Meghívó - kiállítás megnyitóra
  2017. October 31.
  November 6-án, hétfő este 6 órakor lesz a Duna Palotában Matl Péter kárpátaljai képzőművész Ötösével-Po pjaty című festmény-sorozatának kiállítás megnyitója.
 • Meghívó - könyv bemutatóra
  2017. October 22.
  A Napút Kiadó munkatársa és barátja - Tamási Orosz János és Erdélyi György - közös könyvbemutatót tart szombaton Budafokon; a két prózaírót Szondi György kérdezi.
régebbi cikkek
 • Vigyázó szemünket most Prágára vessük
  2014. June 27.
  Bármilyen furcsa is, ez az írás névnapi üdvözlet K. László budapesti lakos részére. Továbbá jókívánság minden magyarnak.
 • Trianontól az unióig
  2014. June 26.
  Szlovákia s az itt élõ magyarság május 1-jétõl az EU tagja lesz. Más valósággal kell szembenéznünk, és más valóságot kell alakítanunk. Európa követte el a magyarság szétszóratását és meghurcoltatását. Most a mai Európa szedi fel a határköveket és a sorompókat.
 • Nem lehet elvágni azokat a gyökereket, amelyekbõl származunk
  2014. June 25.
  A nemzetközi sajtó elsõ helyen foglalkozik II. János Pál pápa június 20-ai, vasárnap déli, az Úrangyala elimádkozása után mondott szavaival, amelyeket anyanyelvén intézett a Szent Péter téren összegyûlt lengyel zarándokokhoz, kifejezve keserûségét amiatt, hogy az Európai Unió új alkotmányában nem szerepel sem a keresztény gyökerekre való utalás, sem Isten neve.
 • Kovács is felelõs a megromlott viszonyért
  2014. June 24.
  Magyarország külügyminiszterének és az MSZP elnökének komoly szerepe volt abban, hogy az MKP és a legnagyobb magyar kormánypárt viszonya megromlott.
 • Radikálisan új helyzet van a közéletben
  2014. June 23.
  "A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség nem zárkózik el az elõrehozott választásoktól sem - közölte Orbán Viktor egy kedd esti rádiómûsorban."
 • Weöres Sándor
  2014. June 22.
  101 évvel ezelõtt született Weöres Sándor költõ, mûfordító, drámaíró.
 • Tuniszi fõpásztor levele a nyugati keresztényekhez
  2014. June 20.
  Fouad Twal tuniszi püspök nyílt levélben fordult a nyugati keresztényekhez, hogy elmagyarázza: az iszlám válságos idõszakot vészel át, amelyre a keresztényeknek szeretettel és reménnyel, nem pedig háborúval kell válaszolniuk.
 • Milyen lesz az egyes államok súlya az Európai Tanácsban?
  2014. June 19.
  Látszólag számháború folyik Brüsszelben, de sokkal többrõl van szó. A közepes és a kis ország nem szeretnének kiszolgáltatottá válni az uniós nagyoknak.
régebbi cikkek
 • Üzemzavar
  2012. April 29.
  Kedves Olvasóink, mint észlelhették, kis idõre elérhetetlenné vált az mkdsz.hu (is). Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.
  A hiba lehetséges okáról egy majdani hivatalos közleményig részletesebben a http://hup.hu/node/114089 címen olvashatunk.
 • Tájékoztató rendkívüli üzemkiesésrõl!
  2011. December 6.
  A tárhelyszolgáltatónk tájékoztatása szerint az internet sávszélességet biztosító partner, a GTS Hungary Zrt hálózatában súlyos hálózati kimaradás tapasztalható, emiatt a szolgáltatásban részlegesen üzemkiesések lehetnek. A GTS Hungary Zrt szakemberei vizsgálják a problémát. Az üzemzavar elhárításáig olvasóink szíves türelmét kérjük.
 • Gmail bajok a külsõ POP3 postafiókokkal
  2010. June 6.
  Ezúton szeretnénk fehívni kedves olvasóink figyelmét egy napok óta tartó Gmail problémára. A hiba azokat érintheti, akik a Gmail-t úgy állították be, hogy az külsõ POP3 postafiókok leveleit is ellenõrizze (és letöltse).
 • Hangtár
  2010. January 28.
  A Magyar-Hon-Lapon 2009-ben és az idei évben ezidáig bemutatott hangfelvételeket elérhetõvé tettük "egyben" ezen a címen. A korábbi évek anyagai a feltöltés haladtával folyamatosan fognak bekerülni a lejátszóba. Esetleges hibák jelzését, észreveteleket a Kapcsolat menüponton keresztül várjuk.
 • Gerinchálózati hiba
  2009. September 26.
  Ma reggel egy ideig nem volt elérhetõ a Magyar-Hon-Lap (se), valamilyen kimaradás volt a gerinchálózat felénk esõ végében. Remélhetõleg az illetékesek most már véglegesen kijavították a hibát. Az adásszünetért elnézést kérünk.
 • Karbantartás ma éjjel
  2009. September 15.
  Kedves Olvasóink! A mai napon (2009. szeptember 15.) 22 órai kezdettel tárhelyszolgáltatónk tájékoztatása szerint szerverünkön rendkívüli karbantartást végeznek, ezért várhatóan kb. 2-3 óra idõtartamban a Magyar-Hon-Lap nem lesz elérhetõ. Az "adásszünetért" szíves türelmüket és megértésüket kérjük.
 • Twitter - csiripelünk
  2009. June 3.
  Pár napja a Magyar-Hon-Lap is felkerült a Twitterre, elérhetõek vagyunk a @mkdsz címen. A Twitterrõl bõvebben a Wikipédián, ill. valamivel közérthetõbben a Turulcsiripen olvashatunk. Az általunk elkövetett "csiripek" és "újracsiripek" RSS-feedje kikerült a kezdõlap alján látható RSS-dobozok közé is, bár egy Twitter-klienssel vagy a Twitter webes felületén (egyébként ezt használják a legkevesebben) keresztül egyszerûbben nyomon követhetõek vagyunk. SMS-en keresztüli követést senkinek nem javasoljuk. A honlap cikkeinek elérhetõsége természetesen automatikusan kikerül a Twitterre, ill. ami biztos: a @vatikan_va magyar nyelvû üzeneteit is újracsiripeljük (ezt jelzi az RT a szöveg elején - ReTweet). De bármilyen arra érdemes üzenetet továbbítani fogunk a követettektõl és idõnként valószínûleg felkerülnek egyéb -rövid- információk is majd a honlappal kapcsolatban. Természetesen a Twitter nem váltja ki a honlap olvasását, a jelenleg is mûködõ kommunikációs formák kiegészítéseként használjuk.
 • Lánclevelekrõl
  2009. May 14.
  Szeretnénk megkérni kedves olvasóinkat, hogy mielõtt bármilyen "küldd tovább" tipusú levelet továbbítanak a honlap címére, elõtte próbálják meg leellenõrizni annak tartalmát. Az esetek 99 százalékában a Google azonnal megfogja mutatni, hogy a levél tartalmának van-e bármilyen valós alapja. A levelek állításával ellentétben még soha senki a világon nem fizetett egy fillért sem pusztán azért senkinek, mert egy adott tartalmú levelet tobbszázszor/ezerszer körbeutaztattak a világhálón. Az egyetlen "hasznos" célja ezeknek a leveleknek a valós e-mail címek könnyû összegyüjtése, amely címeket azután a spammereknek értékesíthetnek. Ezen a linken egy 1997-ben (!) elindított, majd az idõk folyamán kibõvített és többször módosított lánclevélrõl olvashatunk. Maga a cikk négy évvel ezelõtti, de a levelet a mai napon is megkaptuk több példányban és így kb. 80 valódi e-mail címhez juthattunk volna hozzá - ha a levél nem került volna azonnal a kukába.
régebbi cikkek
Ataşehir escort pendik escort bakırköy escort beşiktaş escort Beylikdüzü escort beylikdüzü escort ankara escort bayan avcılar escort ankara escort ankara escort eskişehir escort ankara escort bodrum escort beylikdüzü escort escort ankara escort izmir Mecidiyeköy Escort bahçeşehir escort ataköy escort bayan ankara escort anal eskort bayan mobil sex seyret ümraniye escort kadıköy escort kurtköy escort kartal escort pendik escort kadıköy Escort Maltepe Escort Bostancı escort kartal escort ataşehir escort temizlik şirketleri
instagram wordpress download burun estetiği hacklink elektronik sigara hacklink satış